Слух за напрежение в премиерското семейство  се разнася от известно

...
Слух за напрежение в премиерското семейство  се разнася от известно
Коментари Харесай

Драма разтресе семейството на Киро: Премиерът извади Лена от делегацията за Рим заради жена си

Слух за напрежение в премиерското семейство  се разнася от известно време от уста на уста, написа ПИК.

Според мълвата мотив за обтегнатите връзки сред Кирил и Линда Петкови била началникът на кабинета на премиера-госпожица Лена Бориславова, която неразделно следва шефа си като Сянка по света и у нас.

Дали това е повода майсторката на безглутенови козунаци Линда изненадващо да цъфне в държавната делегация, която от през вчерашния ден е на двудневно посещаване в Рим и Ватикана поради Деня на светите брята Кирил и Методий – 24 май, единствено можем да гадаем.

Но е реалност, че за пръв път Петков не е придружаван на публична аудиенция от началника на кабинета си, с която клюката им приписва по-специални връзки, с изключение на чисто служебните.

Ако съдим по първата публикувана от пресслужбата на Министерски съвет фотография от Рим, присъединяване на госпожата на Просто Киро в родната делегация наподобява е било спретнато безусловно в последния вероятен миг. Дали след фамилен скандал – никой не знае…

Но на фона на формалните лица и най-много дамите в делегацията – Калина Константинова и Теодора Генчовска, сладкарката има тип на типичната екскурзиантка. На среща с Папата във Ватикана Линдето е с чанта-раничка на гърба, пола на цветчета, сходство на фризура, сресана като че ли небрежно на две, на три, до момента в който Киро нервно е я чакал да се спретне в полуприличен тип в колата на НСО, и не на последно място – със сандалите бързоходки, с които обиколи Пловдив и Царево около Великденските празници (виж фотосите долу – б.р.).

Екскурзията на Линда Петкова до Рим и Ватикана е първото й посещаване в чужбина с мъжа й. Досега на всички места дружно с него пътуваше Лена Бориславова. Мълвата разнася, че Линда лудо ревнувала мъжа си от амбициозната юристка. Предпоставка, че в слуховете има доза истина, е фактът, че до момента нито един път Петков не е събирал на едно място и жена си, и придворната си дама, която съгласно мнозина му е и държанка.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР